Anmälan & avgift

Platser kvar på Film & Bild – Välkommen med din anmälan
Anmälan stängd för Musik & Teater

Vem kan anmäla sig?
Kollot är till för dig som går på en musik- eller kulturskola i Skåne och som vill lära dig mer i ditt ämne tillsammans med andra i samma ålder. Dina förkunskaper är inte så viktiga, du kan ha gått på undervisning i en termin eller 20, det viktigaste är att du vill lära dig mer och träffa andra med samma intresse som du.

Anmälan – elev
För att anmäla dig följer du länken nedan och skriver i de uppgifter som efterfrågas. För lärarna på kollot är det viktigt att du funderar på och skriver in vad du önskar lära dig och vara med om på kollot. Gör du det kan sedan lärarna planera undervisningen utefter dina/era önskemål.

Anmäl dig här!

Anmälan – deltagande vuxen
På kollot behövs vuxna utöver lärare finnas för att arrangemanget skall gå att genomföra. Är du intresserad anmäler du dig via länken ovan.

För att delta som vuxen under kollot behöver ett utdrag ur belastningsregistret visas för ansvariga vid registreringen den 20 juni. Detta beställer du enkelt genom följande länk: Utdrag – Belastningsregistret

Vill du vara med och bestämma?
I anmälan kan du som elev välja att ange att du vill vara med i en planeringsgrupp. Om du gör det får du möjlighet att tillsammans med andra elever och lärare planera kollots upplägg och innehåll. Träffar kommer då ske via videolänk där allt från teman, sovtid, aktiviteter, meny, samarbeten mellan ämnen etc. kommer att diskuteras.

Avgift
Deltagande på kollot kostar 800 kr/deltagare. Avgiften är en ett självkostnadspris för maten som serveras under dagarna. Maten lagas av skolans matbespisning och det kommer finnas alla möjligheter till anpassning utefter preferenser eller allergier. Detta anger du i anmälningsformuläret.

Betalning av avgiften görs vis Swish på följande nummer: 123 033 76 91 (Stödföreningen Kulturskolan Skurup)

Anmälan är inte giltig förrän avgiften har betalts.

Sista betalningsdatum är 2022-05-01

Regional Kulturskola Skåne

Samordnare: John Bjerkert
Mail: John.bjerkert@lund.se
Ring: 076-0683859